Siguranța voastră a fost mereu o prioritate pentru noi.

Vă informăm succint despre ceea ce facem în a preveni infectarea cu COVID-19:

  • Suntem acreditați ISO 22000/ HACCP – siguranța alimentelor și ISO 9001 – managemenul calității și, ca urmare, lucrăm cu proceduri și avem standarde înalte de igienă și siguranță alimentară.
  • Pentru momentele speciale prin care trecem am luat măsuri suplimentare de precauție din dorința de a spori procedurile de igienă și siguranță existente, astfel:
    • Controlăm cu strictețe accesul în incinta firmei
    • Dezinfectăm de mai multe ori pe zi toate suprafețele din spațiul nostru de producție – dezinfectăm mesele, clanțele și orice suprafață cu contact din oră în oră
    • Ne asigurăm că angajații noștri se spală și își dezinfectează mâinile la fiecare 20 de minute sau ori de câte ori este necesar
    • Angajații din bucătăria noastră poartă echipament de protecție dezinfectat
    • Am pus la dispoziția angajaților și persoanelor de delivery dezinfectanți profesionali pe care aceștia îi folosesc riguros
    • Curierii noștri sunt instruiți să respecte măsurile de protecție pentru prevenirea infectării prevăzute în procedură
    • Spălăm, dezinfectăm și sanitarizăm toate mijloacele de transport și lăzile în care este transportată mâncarea după fiecare livrare
    • Verificăm în fiecare zi starea de sănătate a tuturor angajaților noștri din bucătărie
    • Încurajăm plata cu cardul la livrare, pentru a minimiza pe cât posibil contactul direct.

Vă stăm la dispoziție cu detalii și informații suplimentare prin Șef Departament Calitate, ing. Simona Zaharia – simona.zaharia@privilegcatering.ro

Copiii noștri, din responsabilitate pentru viitorul lor.