Întotdeauna am fost o împătimită a petrecerilor in sanul familiei unde sa ne strangem cu totii pentru cateva ore sa uitam de toate problemele si sa ne simtim bine impreuna, depanand amintiri. Chiar dacă, de cele mai multe ori, gatitul bunatatilor specifice sarbatorilor se întindea pe ore bune, cu toate cartile de bucate ale mamei si ale bunicii, senzaţia de satisfacţie pe care am avut-o după fiecare petrecere în parte m-a motivat să perseverez. Este atât de plăcut să le pot oferi celor dragi o experienţă specială!

DDeoarece sarbatorile se apropiau cu pasi repezi, nu am stat pe gânduri şi mi-am propus să planific cea mai specială adunare de familie. Fiind vorba despre un eveniment atât de special pentru noi toti, am simţit nevoia unui plan bine inchegat in care sa fie adaugate si cele mai mici detalii. Ei bine, prima schimbare a vizat selectarea locaţiei: în locul bine-cunoscutului restaurant, am optat pentru locuinţa noastră. Din acest punct de vedere evenimentul avea să fie plin de surprize plăcute şi mult mai personal.Dar cum emoţiile cresc pe măsura trecerii timpului, am simţit nevoia unei „muze” care să mă inspire/ o mana de ajutor.

Privileg Catering a fost recomandarea unui prieten pentru evenimente organizate fără stres şi cu multa atentie la detaliile speciale. Conceptul „cinei in familie” pe care mi l-au propus s-a regăsit în aranjamente, meniu, precum şi felul în care mi-au decorat bufetul şi mesele. Familia si prietenii noştri apropiati au petrecut într-o atmosferă caldă, chiar la noi acasă şi au fost răsfăţaţi cu reţete culinare deosebite, pregătite cu măiestrie de Privileg. Intreaga echipa Privileg a fost extrem de amabilă, din meniul evenimentului nelipsind promptitudinea şi profesionalismul lor, astfel asigurandu-se ca totul este conform planului. Cel mai mult m-am bucurat când am realizat că prin colaborarea cu ei am scăpat de vase murdare şi de tot ce înseamnă curăţenia de după petrecere.

Toate bunatatile au fost apreciate si laudate, iar eu îi aplaud pe cei din spatele cortinei, pentru că în organizarea unui eveniment ai nevoie de o întreaga echipă. În cazul meu, alegând Privileg Catering am lucrat chiar cu echipa care deserveşte şi evenimentele Casei Regale. Cu siguranţă, pentru următoarele evenimente la care voi avea nevoie de organizare de la A la Z mă voi opri direct la litera P – Privileg Catering.

Autor: Alina Avram