POVESTEA NOASTRĂ

Toate Poveștile încep cu o poveste. A noastră  începe în 1996.

1996 – Pionierat în România: Anca și Călin Mitu, doi tineri ingineri cu spirit antreprenorial au început prin a produce sandwich-uri și salate pe care le livrau la prânz birourilor firmelor proaspăt instalate în București în efervescenții ani 1990. Foate repede, prin calitatea produselor și perseverență, comenzile și echipa au crescut. În doi ani, Privileg oferea servicii zilnice de lunch delivery pentru 2000 de persoane, devenind astfel una din primele firme de catering profesionale din România.

2000 – De la lunch delivery la catering de evenimente și petreceri private: Ca urmare a dezvoltării activității și a apariției multor firme noi în București dar și a înfloririi generale a vieții Bucureștene, Privileg face alegerea curajoasă de a renunța la lunch delivery și se axează exclusiv pe evenimente corporate și petreceri. Privileg dezvoltă meniuri și produse creative gândite special pentru diferite tipuri de evenimente: de la cine de gală, la garden parties, cocktailuri cu mâncare pass-around, nunți sau mese de prânz oficiale.

2002 – Dezvoltare: Echipa Privileg se mută într-un sediu nou cu un spațiu generos de 700mp, complet modernizat și cu mașini de gătit de cea mai bună calitate. Acestea au permis o dezvoltare susținută și temeinică. 

2007 – Dezvoltare pe partea de săli de evenimente: Privileg face achiziția clubului de evenimente Cortina Garden în Corbeanca, cu o splendidă grădină și ieșire la lac unde se pot organiza atât nunți sau petreceri private cât și evenimente corporate de tip team building. Privileg și echipele sale pot susține și organiza evenimente de la A la Z. 

2008 – Nr. 1 : Privileg Catering primește premiul I pentru cea mai bună firmă de catering din România.

2009 – Recunoaștere oficială: Privileg are onoarea să fie desemnat Furnizor al Casei Regale a României de către ASR Regele Mihai I al României. 

2011 – Lansarea în domeniul de restaurante: Privileg devine partener în cadrul bistro-ului Readers Cafe, oferind un meniu proaspăt și gustos în centrul Bucureștiului timp de 8 ani. 

2012 – Prima alegere din România: Președintele României Traian Băsescu și familia dumnealui aleg serviciile Privileg Catering pentru nunta fiicei lor Elena Băsescu. 1000 de invitați serviți cu profesionalism. Privileg poate asigura servicii de înaltă calitate pentru evenimente de până la 3000 de invitați.

2014 – Gătitul din pasiune: Pentru că Privileg s-a născut dintr-o pasiune, am simțit că este momentul să vă transmitem și vouă din cunoștințele și rețetele noastre. Așa s-a născut Chef Parade, una din primele școli de gătit pentru pasionații din București. În 2017, școala s-a transformat în bistro-ul Jicky Cuisine, în continuare sub bagheta Privileg.

2016 – Protocol înalt: Serviciile Privileg sunt solicitate de instituții la nivel înalt și printre clienții noștri se află Înalta Lojă a Francmasonilor din România. 

2019 – Leader al evenimentelor mari: Pe toată durata Președinției României la consiliul Uniunii Europene, Privileg a fost furnizorul oficial al serviciilor de catering.