Privileg este o firmă de catering cu 27 de ani experiență în domeniu. Am păstrat mereu standardul de calitate ridicat și muncim cu foarte multă dedicare pentru clienții noștri cărora le oferim toate roadele experienței noastre astfel încât evenimentele lor să fie un succes.

Oferim … mâncare și mult mai mult decât atât.

Mâncarea apropie oamenii. Gesturi simple precum a împărți mâncarea, a gusta sau a vorbi cu gura plină ne ajută să ne destindem, să socializăm și să ne împrietenim. Ne ocupăm cu mâncare de mult timp și am văzut mulți oameni fericiți exclamând cât de bună este mâncarea. Atât pe partea de corporate – care ne-a consacrat – cât și pe partea de evenimente private, mâncarea este sufletul, centrul și motivul activității noastre. În plus de mâncare, avem și tot personalul și toată logistica profesională necesară pentru a permite transportul, prezentarea și servirea mesei în cele mai bune condiții pentru evenimente de până la 2000 de persoane. O echipă de 70 de persoane, printre care și colegi care ne sunt alături de 20 de ani își pun toată pasiunea și experiența în slujba evenimentului dumneavoastră.

Team Building

Cine a zis că pentru Team building trebuie neapărat să plecați departe? La doar 20 minute de oraș, în uriașa și extrem de variata grădină de la Cortina Garden, am organizat team building-uri și seminarii de la 20 la 70 de persoane, atât în anotimpul rece cât și în voluptatea verii. Natura are calitatea de a te rupe complet de rutina orașului și a biroului în timp ce personalul dedicat, delicat și relaxat de la Cortina, vă vor face să uitați de griji. Pentru masă și pauze sunt mai multe variante de meniuri lejere, healthy and tasty și cu dulciuri delicioase de casă!

Mese Oficiale

În cei 27 de activitate, am organizat mese oficiale cu protocol zero pentru Consiliul Uniunii Europene, Ministere, organizații profesionale și mari corporații multinaționale. Mesele oficiale înseamnă foarte multă rigoare și eleganță sobră în ceea ce privește atitudinea ospătarilor, aranjarea mesei și a decorurilor cât și a alegerii preparatelor din meniu.

Asigurăm meniurile de mâncare și băutură, logistica pentru bucătărie la locația clientului, bucătarii la evenimente, mesele și scaunele, toată logistica de set-up cu fețe de masă, farfurii, tacâmuri, pahare cât și servirea.

Recepții

Recepția este un moment magic, la orele de seară, înainte de cină când invitații socializează, zâmbesc și se destind cu o cupă de champagne. Ospătarii se plimbă elegant prin sală cu platourile de amuse bouche fine și cu flute de champagne sau cocktailuri aperitive. În majoritatea cazurilor organizăm recepții în deschiderea evenimentelor la care ulterior servim și cina.

Christmas Party

De la petreceri de sfârșit de an cu temă Prohibition, la atmosfere feerice de Crăciun și până la petreceri în cluburi, am participat la organizarea unor Christmas Parties de neuitat. Este sezonul cozonăceilor umpluți cu nucă din belșug, al fripturilor ținute mult timp la cuptor, al legumele rumenite și condimentate, al cartofilor gratinați cu nucșoară, al prăjiturilor cu miere și al plăcintelor serioase.