Mâncarea ne aduce aproape. Cel mai adesea marcăm momentele importante din viața noastră cu o masă, poate chiar și cu o petrecere de neuitat. Ne place să ne reunim cu cei dragi, să povestim, să împărțim ceva bun și să petrecem. În 27 de ani de activitate, am organizat multe nunți, aniversări, botezuri și de fiecare dată momentul mesei a fost unul memorabil. Mai mult decât atât, echipa noastră are grijă ca fiecare invitat să fie servit impecabil și să se simtă bine.

Bunătățile care ies din cuptoarele noastre sigur vă vor încânta invitații… care vor rămâne cu amintiri superbe. De la meniuri tip bufet la servire pass-around sau seated dinner, propunem o varietate largă de preparate reci, calde, amuse bouche, salate și deserturi de casă! Și că veni vorba de deserturi de casă… atenție, creează dependență și vă vor aduce multe zâmbete și complimente! Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați pentru a primi o ofertă personalizată.

Nunți

Experiența noastră în cateringul de nunți este una lungă de peste 19 ani. Avem o varietate largă de meniuri pe care le realizăm atât pentru partenerii noștri cât și pentru propria noastră locație Cortina Garden. De la nunți în corturi în plin câmp pentru 600 de persoane, la nunți pe plajă sau la palat, avem experiența și logistica necesare reușitei petrecerii voastre. Bucătarii Privileg sunt adevărați eroi în ceea ce privește gestiunea a sute de porții și servirea lor în cele mai bune condiții respectând detaliile. Fiecare farfurie trebuie să fie perfectă.

Doriți să faceți un colț simpatic? Candy Bar, Cheese bar, Gin Bar, Lemonade Bar sau Popcorn Corner, oferim servicii complete pentru aceste mici plăceri nevinovate.

Pe lângă mâncare și băutură vă putem pune la dispoziție toată logistica de mese, scaune, fețe de masă, farfurii, tacâmuri și pahare.

Petreceri

Aniversări, petreceri tematice, botezuri, garden party-uri, petreceri de logodnă… sufletul petrecerii este dat de invitații voștri și de bunătatea mâncării. De la meniuri speciale pentru copii la live cooking sau la cine elegante, putem răspunde cerințelor voastre cele mai îndrăznețe.

Una din petrecerile cele mai originale pe care le-am organizat recent pentru un tânăr cuplu a fost o petrecere de logodnă în stil New-York-ez cu preparate super fun & tinerești. S-au servit hot dogi ca la New-York, Dim-sum… și Penne à la vodka! Yummy! Voi visați și noi, ca o zână bună cu baghetă magică, îndeplinim!

Botezuri

O petrecere Mickey Mouse sau Popeye Marinarul? Prima petrecere a micuților voștri este foarte importantă și suntem aici să vă ajutăm să fie de neuitat. Oferim meniuri variate pentru servire la farfurie sau bufet și băuturi cât și soluții pentru candy bar, juice bar sau alte tipuri de mici tratații pentru invitații mici și mari! În locația noastră (Club Cortina) spațiile verzi, terasele și grădinile sunt ideale pentru petrecerile cu copilași! 1,2,3 Fuga după ei! Petrecerea și jocurile pot să înceapă!