POVESTEA NOASTRA

Toate Poveștile încep cu o poveste. A noastră  începe în 1996.

1996 – Pionierat în România: Anca și Călin Mitu, doi tineri ingineri cu spirit antreprenorial au început prin a produce sandwich-uri și salate pe care le livrau la prânz birourilor firmelor proaspăt instalate în București în efervescenții ani 1990. Foate repede, prin calitatea produselor și perseverență, comenzile și echipa au crescut. În doi ani, Privileg oferea servicii zilnice de lunch delivery pentru 2000 de persoane, devenind astfel una din primele firme de catering profesionale din România.

2000 – De la lunch delivery la catering de evenimente și petreceri private: Ca urmare a dezvoltării activității și a apariției multor firme noi în București dar și a înfloririi generale a vieții Bucureștene, Privileg face alegerea curajoasă de a renunța la lunch delivery și se axează exclusiv pe evenimente corporate și petreceri. Privileg dezvoltă meniuri și produse creative gândite special pentru diferite tipuri de evenimente: de la cine de gală, la garden parties, cocktailuri cu mâncare pass-around, nunți sau mese de prânz oficiale.

2002 – Dezvoltare: Echipa Privileg se mută într-un sediu nou cu un spațiu generos de 700mp, complet modernizat și cu mașini de gătit de cea mai bună calitate. Acestea au permis o dezvoltare susținută și temeinică. 

2007 – Dezvoltare pe partea de săli de evenimente: Privileg face achiziția clubului de evenimente Cortina Garden în Corbeanca, cu o splendidă grădină și ieșire la lac unde se pot organiza atât nunți sau petreceri private cât și evenimente corporate de tip team building. Privileg și echipele sale pot susține și organiza evenimente de la A la Z.